Πραγματοποιήθηκε η τριήμερη εκδρομή της Α.Ε. Στενής στο νομό Ευρυτανίας

Το Σαββατοκύριακο πέρασε με την ομάδα της Στενής στο Καρπενήσι. Η εκδρομή ξεκίνησε την Παρασκευή το πρωί και ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ με την επιστροφή μας και πάλι στην Τήνο.

Το Σάββατο επισκεφτήκαμε το χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου στο όρος Βελούχι. Ο καιρός καταπληκτικός, σχεδόν καλοκαιρινός. Από εκεί φύγαμε για να προσκηνύσουμε στο μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας στον Προυσό.Το θέαμα εκπληκτικό.Ηρεμία,κατάνυξη,δέος και θαυμασμός, συναισθήματα διάχυτα σε όλους μας,από το περιβάλλον της Μονής μέχρι και το χώρο που φυλάσσεται η εικόνα της Παναγίας.

Επόμενος προορισμός μας το Παλαιό Μικρό Χωριό όπου και θαυμάσαμε την υπέροχη δουλεία που έχουν κάνει οι κάτοικοι στο μουσείο που είναι αφιερωμένο στη Εθνική Αντίσταση.

Και φυσικά δεν παραλείψαμε να δοκιμάσουμε και τα τοπικά φαγητά του Καρπενησίου στο παραδοσιακό χωριό Γοριανάδες. Απογευματινός καφές στο "saloon" κάνοντας "τρενάκι" και "κανό", ταΐζονταν τα ελάφια και απολαμβάνοντας την φύση.

Το βράδυ του Σαββάτου η διασκέδαση έγινε στην ταβέρνα "Φωλιά" με τον Γιάννη Χαρικιόπουλο να μας ταξιδεύει στην Τήνο παίζοντας βιολί.

Το πρωί της Κυριακής ο καιρός προσαρμόστηκε στο ορεινό περιβάλλον με αρκετή ομίχλη και ψιλόβροχο.Ίσως γιατί η επιστροφή μας ήταν δεδομένη.

Ευχαριστούμε πολύ την Αθλητική Ένωση Στενής που μας εμπιστεύτηκε την διοργάνωση της εκδρομής,όλους όσους συμμετείχαν στην εκδρομή καθώς και το ξενοδοχείο "ANESIS" για την ζεστή φιλοξενία του.

0 σχόλια