Εκδρομή Κωνσταντινούπολη- Πριγκηπονήσια


2 – 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΗΜΕΡΑ: ΤΗΝΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ
Αναχώρηση στις 8.20 πμ από την Τήνο με το πλοίο ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π. για την Ραφήνα.
Επιβίβαση στο πούλμαν και έναρξη της εκδρομής μέσω Λαμίας και Θεσσαλονίκης, με στάσεις για καφέ και φαγητό και τελικό προορισμό την Καβάλα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, βραδινή βόλτα στην πόλη και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ:  ΚΑΒΑΛΑ- ΚΗΠΟΙ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Πρωινό και αναχώρηση ώρα 08:00 για το τελωνείο των Κήπων. Απαραίτητος έλεγχος και αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη δια μέσου Ραιδεστού. Στην πρώτη μας επίσκεψη θα δούμε την Μονή των ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ και το ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ. Στη συνέχεια σας προτείνουμε μια μαγευτική κρουαζιέρα στον Βόσπορο (προαιρετικά). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ανάπαυση.
Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τον ιστορικό ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ με τους οβελίσκους, την θρυλική ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ με τα φημισμένα ψηφιδωτά της. Η ξενάγησή μας συνεχίζεται στα σουλτανικά ανάκτορα του ΤΟΠ- ΚΑΠΙ ή αλλιώς την ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΟΥ με τους αμύθητους θησαυρούς. Χρόνος ελεύθερος για τον καφέ μας. Στη συνέχεια θα δούμε  το ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ και την ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ. Γεύμα σε κεντρικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ανάπαυση. Βραδινή έξοδος προαιρετικά σε κέντρο με οριεντάλ χορευτικά και ανατολίτικο χρώμα.  Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΙΑ
 (ανάβαση με άμαξες).  Επιστροφή  στην Πόλη και προαιρετική επίσκεψη στην ΚΛΕΙΣΤΗ Μετά το πρωινό θα περάσουμε από την γέφυρα του Βοσπόρου για να έρθουμε στην ασιατική πλευρά της Πόλης. Επιβίβαση σε πλοιάριο για τα μαγευτικά ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ,  την ΧΑΛΚΗ και την ΠΡΙΓΚΙΠΟ. Επίσκεψη  στην περίφημη ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ της Χάλκης ΑΓΟΡΑ για αναμνηστικά ψώνια.
Δείπνο στο ΚΟΥΜ ΚΑΠΙ. Διανυκτέρευση.
5η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Μετά το πρωινό θα έρθουμε στους ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ και την εκκλησία της ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ. Στη συνέχεια περνώντας από τα ΘΕΟΔΟΣΙΑΝΑ ΤΕΙΧΗ της Πόλης θα αποχαιρετίσουμε την Κωνσταντινούπολη. Τελωνειακός έλεγχος στους Κήπους και άφιξη στην Κομοτηνή. Διανυκτέρευση.
6η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΤΗΝΟΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την επιστροφή μας δια μέσου Θεσσαλονίκης, Λαμίας, με προορισμό την Ραφήνα και ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ.
Επιβίβαση στο πλοίο ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π. για το νησί μας.

                       Η εκδρομή μας έφτασε στο τέλος της.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: €. 430,00 το άτομο
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: €. 120
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
·         Μεταφορά με πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας
·         Έμπειρο οδηγό
·         Ξενοδοχεία  3*-4* με πρωινό στην Κομοτηνή και στην Καβάλα
·         Ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη με πρωινά
·         3 γεύματα σε επιλεγμένα εστιατόρια
·         Ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη.
·         Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα Πριγκιπονήσια.

Δεν περιλαμβάνονται: οι είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, οι άμαξες στην Χάλκη,  η βραδινή έξοδος στα οριεντάλ και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 18/10/2014 ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 100,00 ευρώ στα τηλέφωνα:
22830-26011 Γραφείο
6957835942 Τζωρτζίνα
6957835943 Νεκτάριος

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΕ ΙΣΧΥ.
          *ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ*


0 σχόλια