Τρίκαλα-Καλαμπάκα-Περτούλι και Ελάτη


2-5 Ιανουαρίου

ΗΜΕΡΑ 1η:  Αναχώρηση από την Τήνο με το πλοίο για Ραφήνα. Με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε στην πόλη της Καλαμπάκας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, φαγητό, και στην συνέχεια η πρώτη γνωριμία μας με την όμορφη πόλη.

ΗΜΕΡΑ 2η: Μετά το πρωινό  επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και φεύγουμε για  το Μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου που είναι και το μεγαλύτερο πάνω στους υπέροχους βράχους των Μετεώρων. Αμέσως μετά θα πάρουμε τον δρόμο για την πόλη των Τρικάλων όπου θα περάσουμε λίγες ώρες ξεγνοιασιάς στον μύλο των Ξωτικών και στην πόλη των Τρικάλων.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και προαιρετική βραδινή έξοδος σε ταβέρνα με μουσική και παραδοσιακούς μεζέδες.


 ΗΜΕΡΑ 3η:  Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και ετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το χιονοδρομικό κέντρο στο Περτούλι, και στα χωριά Περτούλι και Ελάτη.  Μεσημεριανό φαγητό σε παραδοσιακό χωριό και επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο.  Μετά το βραδινό φαγητό μπορούμε να απολαύσουμε την βόλτα μας στην κεντρική πλατεία της πόλης.

ΗΜΕΡΑ  4η: Παίρνουμε το πρωινό μας και αναχωρούμε νωρίς για  το δρόμο της επιστροφής. Με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε στον Άγιο Κωνσταντίνο όπου και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό. Τελευταία μας στάση στο λιμάνι της Ραφήνας για να επιβιβαστούμε στο πλοίο για την Τήνο.

        Τιμή ανά άτομο:    230,00 ευρώ σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
                      290,00 ευρώ σε μονόκλινο δωμάτιο

Στην τιμή περιλαμβάνονται :
1. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
2. Μετακινήσεις με ιδιόκτητο πούλμαν.
3. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Antoniadis Hotel 4*  με πρωινό σε μπουφέ & ημιδιατροφή.
4. Συνοδός – αρχηγός του γραφείου.
6. Αστική ευθύνη.

Δεν περιλαμβάνονται :

Όλα όσα αναφέρονται στα προαιρετικά καθώς και οι είσοδοι σε χώρους με εισιτήριο.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου 2014 στα τηλέφωνα:          Τζωρτζίνα : 695 7835 942                               Νεκτάριος : 695 7835 943

0 σχόλια