Εορταστικό ραντεβού στο Καρπενήσι !!!

27-30  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΗΜΕΡΑ 1η:  Αναχώρηση από την Τήνο με το πλοίο για Ραφήνα. Με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε στο Κρίκελο και από εκεί στο Καρπενήσι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και  βραδυνό φαγητό.

ΗΜΕΡΑ 2η: Μετά το πρωινό  επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και φεύγουμε για  το Μοναστήρι της Παναγιάς της Προυσσιώτισσας, μέσα από μια καταπληκτική διαδρομή. Μετά το προσκύνημά μας και την περιήγησή μας στο χώρο της Ιεράς Μονής, αναχωρούμε για τα χωριά Μικρό και Μεγάλο Χωριό, χτισμένα σε μια καταπράσινη περιοχή γεμάτη έλατα. Φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής με παραδοσιακά εδέσματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και βραδινή έξοδος σε ταβέρνα με μουσική και παραδοσιακούς μεζέδες.

 ΗΜΕΡΑ 3η:  Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και ετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου που βρίσκεται στη θέση « Διαβολότοπος» στα 1.840 μ υψόμετρο. Μεσημεριανό φαγητό σε παραδοσιακό χωριό και επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο.  Μετά το βραδινό φαγητό μπορούμε να απολαύσουμε την βόλτα μας στην κεντρική πλατεία της πόλης.

ΗΜΕΡΑ  4η: Παίρνουμε το πρωινό μας και αναχωρούμε νωρίς για  το δρόμο της επιστροφής. Πρώτη μας στάση στο Γοργοπόταμο για να θαυμάσουμε το τοξωτό γεφύρι και από εκεί για τον Άγιο Κωνσταντίνο όπου και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό. Τελευταία μας στάση στο λιμάνι της Ραφήνας για να επιβιβαστούμε στο πλοίο για την Τήνο.

   Τιμή ανά άτομο:      195,00 ευρώ σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
                      255,00 ευρώ σε μονόκλινο δωμάτιο

Στην τιμή περιλαμβάνονται :
1. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
2. Μετακινήσεις με ιδιόκτητο πούλμαν.
3. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο LECADIN Hotel & RESORT  με πρωινό σε μπουφέ & ημιδιατροφή.
4. Δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα με ζωντανή μουσική.
5. Συνοδός – αρχηγός του γραφείου.
6. Αστική ευθύνη.

Δεν περιλαμβάνονται :

Όλα όσα αναφέρονται στα προαιρετικά καθώς και οι είσοδοι σε χώρους με εισιτήριο.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2014 στα τηλέφωνα:

  Τζωρτζίνα : 695 7835 942                               Νεκτάριος : 695 7835 943

0 σχόλια